Tervetuloa Laiffiin!

Liikuntakeskustoiminta on jatkoa Muhoksella 11 vuotta palvelleen Kuntosali KuntoKulman toiminnalle. Laiffi on avattu marraskuussa 2010 Muhokselle. Uudet, helppokäyttöiset Technogym-kuntosalilaitteet sekä elämykselliset ryhmäliikuntatunnit takaavat sinulle tehokkaat, monipuoliset ja miellyttävät harjoittelumahdollisuudet hyvinvointikeskuksessamme. Laiffin tilat on rakennettu vastaamaan tämän päivän liikkujan tarpeita, ja keskus on suunniteltu kaikentasoisille liikkujille! Olet lämpimästi tervetullut.

Valitse sinulle sopivin jäsenyys


55€ /kk
Hinta sisältää kaikki liikuntapalvelut ajankohdasta riippumatta
TUTUSTU
45€ /kk
Hinta sisältää kuntosalipalvelut
TUTUSTU
35€ /kk
Hinta sisältää kuntosalipalvelut kun saavut salille ennen klo 14. Viikonloppuisin aikarajoitusta ei ole.
TUTUSTU

Ajankohtaista

Ilmoittaudu mukaan Nordic Fitness Expoon!

Nordic Fitness Expo järjestetään 10.-11.10.2015 Lahdessa! Lavalla nähdään luultavimmin myös muhoslaisille ja laiffilaisille tuttuja kasvoja. :) Laiffi osallistuu yhteismatkan järjestelyyn ja maksaa neljälle ensimmäiselle VIP-jäsenelle liput kisoihin! Minibussitarjousta on kysytty, majoitukset alkavat olla Lahdessa kortilla eli nyt täytyy toimia pikaisesti. Kun saadaan tietää, montako henkilöä olisi lähdössä mukaan, voidaan selvittää tarkemmin kyydit ja majoitusmahdollisuudet. Ilmoittaudu suoraan Annikalle osoitteeseen annika.jelkanen@gmail.com tai viestillä numeroon 0442808829!

Lue lisää...

Keskiviikkona 2.9. muutos ryhmäliikunnassa !

Bailamama-tunti on peruttu valitettavasti tänään keskiviikkona! Ensi viikolla jatkamme!

Ohjelmassa:

Lue lisää...

Vauvajumppa alkaa!

Vauvajumppa alkaa keskiviikkona 2.9. klo 13.30 Laiffissa! Vauvalle voi ottaa mukaan leluja ja oman alustan tai peiton levähdyshetkiä varten! Nähdään! :)

Kaikki ajankohtaiset

Fysiolaiffi


RM Training
Tänään
Huomenna